Logg inn

Klassisk svensk massasje - "The home of Swedish Massage"

Svensk klassisk massasje er utformet for å stimulere blodsirkulasjonen, styrke musklene og etablere en bedre balanse mellom muskler og skjelett.

Svensk klassisk massasje benyttes for eksempel ved muskelspenninger, treningsverk, hevelser, muskelknuter og som generelt avslappende og oppmykende behandling. Massasje benyttes blant annet innen idrett og dans, som et ledd i fysioterapi samt på spa og lignende for avkobling og velvære.

Massasje kan være bra for spedbarn, eldre, idrettsfolk, rekonvalesens – alle føler seg vel med berøring, for ikke å snakke om hva en skikkelig utført behandling kan avstedkomme!

Massasjen har gamle aner i mange kulturer og rundt omkring i verden finnes det hundrevis av ulike metoder. Flere nye system har sin bakgrunn i den svenske klassiske massasjen som ble utarbeidet av Per Henrik Ling tidlig på 1800-tallet.

Axelsons har arrangert kurs og utdannelser i svensk klassisk massasje siden 1962. I løpet av disse årene har de bygget opp et internasjonalt rykte som ”The home of Swedish Massage”. Den massasjen de underviser i, har blitt den mest kjente i Skandinavia og har spredt seg til store deler av verden.

Massører som bl.a. er utdannet hos Axelsons og som utdanner seg ved Axelsons gir deg en god og riktig massasje.

Les mer om klassisk massasje her 

Lukk
Laster...