Logg inn

Fri Frakt

Fri frakt - Rett fra lagerhylla!

Vi i VitalHelse.no ønsker å gjøre din netthandel så enkel som mulig. Handler du for mer enn 250,00 vil prisen du ser på produkt(ene) være totalprisen du betaler eks. ekspedisjonsgebyr på kr. 59,00. Du skal slippe å måtte registrere deg, logge deg inn eller sjekke en annen side for å finne totalprisen.

Fri frakt

På alle produkter, uansett hvor du bor i landet, vil du få et fraktalternativ uten kostnad. Du som kunde skal ha muligheten til å velge hvilke produkter du vil, til enda lavere kostnad. Dette gjør vi for at alle skal ha muligheten til å ta del i vår lavkostnadsmodell som medfører billigere varer. Prisen du betaler for dette er kanskje å måtte vente noen dager ekstra, at produktene sendes i de fleste tilfeller som brev, samt at ansvaret for skader eller bortkomne utsendelser overføres til deg som kunde. 

Du vil selvsagt også få muligheten til å betale for raskere levering, enten hjem på døren eller til ditt postkontor hvor også forsendelsene er Transportørens ansvar.

For ordre under kr. 250,- gjelder vanlige fraktrater. På ordre over kr. 250,- har vi alltid ett fri frakt alternativ avhengig av varens størrelse og vekt. Gjelder kun privatpersoner.

Et ekspedisjonsgebyr på kr 59,00 tilkommer alle ordre uansett størrelse.

Vi anbefaler alle privatpersoner å benytte "Brevpost" på alle sendinger som er under 1 kg (Dvs. f.eks. inntil 3 flasker på 250 ml). 

Vi har så langt ikke hatt noen sendinger hvor man valgte fraktmetode; "Brevpost", som har kommet bort.


Tilbake til kategorisiden
Lukk
Laster...